Pilot Digitaal dorpsplein

Neerijnen.live is een platform waar de bewoners uit gemeente Neerijnen interessante onderwerpen kunnen delen en gesprekken starten. We werken hard om het platform eenvoudig te maken, zodat straks iedereen, van jong tot oud, met mobiel, tablet of laptop mee kan doen.

In de pilotfase gaan we het platform op beperkte schaal (in drie dorpen) aanbieden. De wijze lessen nemen we mee voor de lancering in de overige dorpen in de gemeente Neerijnen.

Populaire onderwerpen in de buurt

Één van de redenen om Neerijnen.live te gebruiken is dat je er alle populaire onderwerpen uit de buurt kunt vinden. Dat kan van alles zijn, van sport tot projecten op school. Dat kan van alles zijn, van het laatste nieuws tot dat populaire filmpje van het voetbalteam dat zaterdag heeft gewonnen.

Wat speelt er in de buurt? Alle populaire onderwerpen in één overzicht.

Dorpsplein gesprekken

Je kan, net als vroeger, gesprekken voeren op het dorpsplein – alleen nu dan via je smartphone. Waar je over wilt praten is helemaal aan jou.

Artikelen delen op Neerijnen.live

Als bewoner van de gemeente draag je zelf bij aan het bepalen van de populaire onderwerpen. Heb je iets interessants gelezen op een nieuwssite, Facebook of ergens anders op Internet, deel dat dan met je mede-dorpsbewoners.