ReferenceError: Can't find variable: Set https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 in e https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 in e https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 in e https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 https://hkdigital.nl/vendor/js/hls-light-0.8.9.min.js:1 ReferenceError: Can't find variable: Hls https://hkdigital.nl/js/hk-bootstrap.js:9 in fancy_browser_console_log Neerijnen | HKdigital.nl
Your business, in control
Digitaal dorpsplein neerijnen.live
Interactief platform met festival game
 • Digitaal dorpsplein
  Verbinden, betrokkenheid, transparantie

  Vroeger was het dorpsplein een belangrijke plek waar mensen elkaar ontmoetten. Hier werden altijd de laatste nieuwtjes en gebeurtenissen met elkaar gedeeld.


  Tegenwoordig leven we in een andere tijd, een digitale tijd, maar de wens om de dingen uit je dorp en gemeente met elkaar te delen en elkaar te informeren blijft.

 • Met 1 klik berichten, foto’s en evenementen plaatsen
 • De digitale gemeente is de toekomst

  Een digitale gemeente zal bijdragen aan een betere service richting de bewoners, meer transparantie en betrokkenheid, maar gelijkertijd zal het er ook voor zorgen dat gemeente-processen eenvoudiger, efficiënter en beter beheersbaar worden.


  HKdigital is bezig met de ontwikkeling van een product waarbij digitale hulpmiddelen voor gemeente-processen en publieke transparantie via digitale dorpspleinen naadloos samenkomen.

Wij zijn HKdigital en ontwikkelen web applicaties.
contact@hkdigital.nl
085 002 11 50
De Geer 1A
4061 RP Ophemert